fbpx

Hét kennisplatform voor wie zelf een huis wil verkopen

jehuisverkopen.be is een initiatief van particulieren, marketeers en juristen die de handen in elkaar slaan om eigenaars van huizen of appartementen te ondersteunen in de koop of verhuur van hun woning. Die samenwerking zorgt voor een platform vol tips en tricks voor huiseigenaars die extra willen verdienen op hun investering.

Het doel is om particuliere verkopers te informeren, overtuigen en begeleiden bij de verkoop van hun woning. Eigenaars die hun woning verkochten delen hun ervaringen, terwijl juristen en marketeers hun kennis delen. Met als hoofddoel: meer geld verdienen bij de verkoop zonder makelaarskosten.

Dit platform ontstond na veel positieve ervaringen van gewone mensen die het aandurfden om hun huis zelf in de markt te zetten. In de jungle van informatie wil jehuisverkopen.be een duidelijke handleiding zijn voor alle beginnende verkopers, zonder commerciële doelen of extra kosten.

Deze website is niet gericht tégen makelaars, maar wil alle kansen bieden aan de eigenaars van een huis of appartement om het maximale uit zijn of haar investering te halen. We raden eigenaars die noch de tijd, kennis of inspanning willen doen om extra te verdienen op hun woning, om langs te gaan bij een erkend makelaar.